tisdag 1 november 2011

Den här veckan har vi höstlov! Riktigt skönt att bara vara hemma med killarna o mysa..
Vi är sams hela tiden och dom vill gärna hjälpa mig med allt som behöver göras här hemma. Inget tjat eller bråk dem emellan heller. Vi sover till 9 och sedan äter vi en gemensam god och näringsriktig frukost och planerar vad vi ska göra under dagen. Sedan hjälps vi åt med disken innan vi helt utan konflikter får på oss kläderna och tar oss ut för gemensamma äventyr... NOT!!!
Nej, inte riktigt så rosenskimrande har vi det, men helt ok ändå, måste jag nog få säga! Oscar har kommit in i en ny fas, och har helt plötsligt blivit intresserad av bokstäver. Det är häftigt att se hur han använder sig av datorn.. Eric har ju lärt sig mkt den vägen i skolan, men läsa och skriva kunde han innan, så det har varit svårt att se vilket bra verktyg datorn faktiskt kan vara. Oscar kan skriva sitt namn och kan några till bokstäver, men är mest intresserad av siffror. Men nu vill han skriva själv på framför allt datorn. Om han t ex ska söka efter Eric Saade så har han en bild i huvudet hur det ser ut, och sen provar han sig fram till han ser att det är rätt. Det är väl svårast med stor och liten bokstav.. Men det är jättekul att se hur fort barn lär sig, bara dom har kommit på vad det är dom vill!
I morgon ska vi iväg och shoppa lite inför Halloweendiscot på torsdag. Bus ordnar disco i klubbstugan. Ett för de mindre barnen och ett för de lite större. Hoppas att det blir bra!
Själv har jag fuskat lite för mkt med maten ett par dagar, och det känns direkt. Håller jag mig bara borta från allt för mkt mjöl funkar det hur bra som helst, men blir det ngn bulle eller en macka är det kört. Får så jäkla ont i magen. Lite trist att aldrig kunna fuska... Men men.. mjöl är ju inget man dör utan, snarare tvärt om, men ibland är det ju gott med lite go fika!

Inga kommentarer: